Promotiemogelijkheden

Soul Survivor organiseert dit jaar voor de derde keer The Weekend, een weekend speciaal voor 18-plus. Elk jaar zien we jongeren, jong-volwassenen en studenten uit het hele land en vanuit verschillende denominaties naar onze evenementen, waaronder The Weekend, komen om samen Jezus te ontmoeten. De bezoekers van The Weekend zijn tussen de 18 en 35 jaar en hebben een verschillende achtergrond, kerkelijke beleving en interesse. Het is een mondige generatie, die maatschappelijk bewust is en open staat voor nieuwe indrukken.

Partnerschap

Als Soul Survivor willen we in partnerschap met andere organisaties het koninkrijk van God (onder jongeren) gebouwd zien worden. The Weekend kan u een podium bieden om de missie die uw organisatie heeft te presenteren. Op deze pagina bieden we u een serie aan mogelijkheden om uw organisatie tijdens The Weekend bekendheid te geven. Naast deze kansen om u op een commerciële manier te presenteren, staan we ook open voor andere manieren van samenwerking.

Logo

Toon uw logo op deze programma-website mét link naar de website van uw organisatie.

€ 50,00

Flyer

Een flyer van uw organisatie wordt uitgedeeld aan elke bezoeker nadat zij zich hebben aangemeld.

€ 90,00

Video

Toon een promotievideo (max. 30 seconden) voorafgaand aan elke dienst.

€ 125,00

Logo &
flyer

Toon uw logo op deze programma-website en deel een flyer uit bij aanmelding.

€ 125,00

Logo, flyer & video

Toon uw logo op deze programma-website, deel een flyer uit bij aanmelding en toon een promotievideo tijdens de diensten.

€ 175,00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW